Åbningstider​

​Mandag - Søndag 

12:00 - 22:00​

Tirsdag

Lukket

​Luksusbuffet

17:00 - 22:00​

Tlf:​​ 32 16 51 59

Åbningstider​

​Mandag - Søndag 

12:00 - 22:00​

Telefon:​​

SELSKABER

Vi tilbyder all inklusiv!

Op til 130 personer.

Læs mere her

FØDSELsDAGE

Vi tilbyder fødselaren maden til 0 kr.

Læs mere her

Luksus buffet​

Vi tilbyder luksus buffet fra 17:00 - 22:00

Se menuen her

​Selskaber og diner transportable

Hos Restaurant Asia House kan vi servere og levere mad til ethvert selskab og arrangement, hvad enten du vil bringe festen til os, eller vi skal bringe maden til festen.​

​Selskaber i restauranten

Mangler du det perfekte sted til at fejre din fødselsdag, din konfirmation, firmaets julefrokost, sommerfesten eller et andet selskab, så byder Restaurant Asia House velkommen i vores hyggelige og afslappede omgivelser med autentisk asiatisk indretning og udsøgte madoplevelser.

Vi tager imod selskaber af enhver art og kan rumme selskaber helt op til 130 personer.

Når du holder festen hos os, skal du ikke tænke på hverken madlavning, drikkevarer, servering eller oprydning. Vi klare det hele og skaber de perfekte rammer til dit arrangement.

Husk: Ved minimum fire personer spiser fødselsaren altid gratis hos Restaurant Asia House

​Mad ud af huset

Vi har stor erfaring med diner transportable og leverer mad ud af huset til ethvert selskab, hvad enten du ønsker mad til konfirmation, bryllup, fødselsdag eller barnedåb. Du kan vælge mellem fire forskellige buffet-menuer i vores diner transportable, ligesom vi selvfølgelig også kan være behjælpelige med at sammensætte og planlægge den helt rigtige menu, der matcher dine ønsker og det forestående selskab.

Vi bringer mad ud til selskaber fra fem personer og opefter og med en kuvertpris fra 88 kroner pr. person. Vi udlåner ligeledes gratis suppeskåle og varmeplader.

Se vores lækre buffet-menuer herunder og kontakt os gerne på telefon 32 16 51 59 for bestilling eller en snak om, hvilken menu der matcher dit selskab.​

​Firmainformation

Asia House

Hove​dgaden 488, 2640 Hedehusene

CVR: 32813941